28 Haziran 2013 Cuma

Kilo Vermenin Yöntemleri


Aceleniz veya bir zamanlamaya göre bile, iyi bir kilo kaybı planı dengeli, sağlıklı bir kahvaltı dahildir. Karbonhidrat, protein, kalsiyum ve vitamin açısından zengin besleyici gıdalar doldurarak, günün tüm geri kalanı için sağlıklı beslenme için sahne.
Kilo vermek çalışırken sağlıklı yemek olması önemlidir olarak, ne içki izlemek aynı derecede önemlidir. Soda, meyve suları ve diğer şekerli içecekler sağlıksız gıdalar gibi kilo sizi önlemek için gibi muhtemeldir. Su veya şekersiz meyve suları ile sopa çalışın.
Eğer kilo vermek çalışıyoruz Sanıldığının Eğer yeme durdurmak veya yemek kesmek ihtiyaç vardır. Bu kesinlikle saçma! Eğer yemek keserse anında, metabolizma yavaş aç ve sinirli olabilir ve hatta kendinizi kilo göreceksiniz. Sen küçük porsiyonlar halinde her üç saatte bir kilo kaybı başarı ulaşmak için gıda tüketmek gerekir.
Mümkün olan en sağlıklı bir şekilde kilo vermek için, egzersiz ile sağlıklı bir diyet birleştirmek gerekir. Eğer iki birleştirerek kilo zaman, uzun vadede kaybı korumak için daha çok olacaktır.Ayrıca, yerine sadece yağ kaybetme, daha güçlü ve kas tonlama / bina bir sonucu olarak sağlıklı olacak.
Meyve yerine çöller yiyin. Çoğu çöller zengin şekerli tat kaçırabilir: kendi zevklerine geliştirmek için meyve tarçın bir dokunuş ekleyin. Bu kalori olmadan zengin bir çöl yiyordu gibi hissettirecek. Çok fazla tarçın da eklemeyin.
Daha az yağ yemek kilo kaybına neden olur. Ortalama olarak, Amerikalılar günde yağ birçok gram yol tüketmek. Biz sadece o kadar değil yağ, bizim kalori yaklaşık% 30 alıcı olmalıdır. Yağ yerken, onlar böyle bir avokado gibi bir beslenme biçimi, içinde olduğundan emin olmak için en iyisidir. Kilo tamamen yağ ortadan kaldırmak yok, ama en az yiyorsun ne kadar devam ediyorum.
Eğer kilo vermek istiyorsanız, döviz gitmek gereken yere yürüyüş için kısa mesafeli sürüşlerde. Hava güzel olduğunda, bir yürüyüş sağlık ve dinlenmek için iyi olabilir. Bazı kalori yakmak ederken güzel dışında zevk almak. Yalnız yürüyen beğenmezseniz, yürüyüşler seven bir yürüyüş dostum bulmaya çalışın.

0 yorum:

Yorum Gönder