28 Haziran 2013 Cuma

Kilo Alma Nedenleri


Kilo kaybı sorunları her yaştan insanlar arasında ne yazık ki yaygındır. Daha da kötüsü, kilo kaybı sorunu olan çoğu insan sürekli diyetler devam sağlıklı olsun ve formda kalmak için korkunç bir şekilde. İnsanların anlamak için başarısız kilo yavaş yavaş yaşam tarzı değişiklikleri yapmak ve daha iyi bir genel beslenme alışkanlıkları geliştirme hakkında olduğunu. Ise Eğer kilo kaybı sorunları muzdarip, moda diyet bu ortak tuzaklardan kaçınmak.
Yo-yo diyet
En diyetler hakkında en kötü şey, kilo verme sorunu olan kişilerde birkaç kilo döken neden olduğunu "üzerine hemen geri koyun ve sonra. Bu durum ile ilgili diyetler kendileri ile ilgili daha az ve daha fazlası vardır" gıdalar sağlıklı olsa bile diyet "zihniyet. bir hızlı düzeltme diyet gitmek için yeme normal, sağlıksız bir şekilde hareketle, çalışır asla.
Örneğin, ev yapımı yağsız et ve sebze için fast-food, gazlı içecekler, ve kutulu öğle geçiş söylüyorlar. Bu gibi yeme birkaç ay sonra, rahat bir kilo aşağı alabilirsiniz. Eğer kötü yeme geri dönmek ne olur? Kilonuz hemen geri vuruyor! Hala önemsiz yerken ideal vücut ağırlığı korumak için bekleyemezsiniz.
Paketlenmiş "Sağlık" Gıdalar
"Sağlıklı" bir düzensiz ve kafa karıştırıcı bir terimdir, ve gıda sanayi karışıklık tam olarak yararlanır. Herhangi bir bakkal gidin ve onların başlıklarında "sağlıklı" ve "besleyici" gibi kelimeler ile işlenmiş gıdaların yüzlerce göreceksiniz. Kilo verme sorunu olan kişilerde genellikle kilo kaybı ama onlar hiçbir zaman için büyük olacak umuduyla bu ürünleri satın.
En paketlenmiş gıdalar işlenmiş un, şeker ve diğer sağlıksız katkı doludur. Bu düşük kalori olsa bile bu sağlıklı beslenme ve kilo kaybı söz konusu olduğunda, onlar çöp. Weight Watchers aperatif kek atlayın ve gerçekten kilo vermek istiyorsanız, bazı taze ürünler satın.
, Barlar, ve Yemek Yedek Shakes
Birçok protein sallar üretim şirketleri, beslenme bar ve vücut yağ dökmek isteyenler için diğer yemek yerine ürünler var. Bu takviyeleri uygun olmakla birlikte, sağlıklı, ev-pişmiş yemek için herhangi bir yerini tutamaz. Diğer ambalajlı ürünlerin gibi, genellikle şeker ile yüklenir. Ayrıca vitamin, mineral, ve sadece taze meyve ve sebze yeme alabilirsiniz diğer mikro yoksun.
Açlık ve atlama Yemekler
Ile en kötü şeylerden kişilerden biri kilo kaybı sorunları yapmak kendilerini açlıktan olduğunu. Size tüm öğün atlama, kilo vermek yakmak daha az kalori yemek gerekir doğru olsa da felaket için bir reçetedir. Yani neredeyse hiç kalori içeriği ile gıda küçük miktarlarda yiyor.
Vücudun adaptif olmasıdır buna uygun olarak aktivite düzeyleri düzenler ne kadar (ya da ne kadar az) bir kaç gün veya hafta için işe yarayabilecek bir süper düşük kalorili beslenme. Yemek, ama sonunda metabolizma şekilde yavaş olacak aşağı. Eğer halsiz ve sinirli hissedeceksiniz, ve hatta bunun için göstermek için kayıp bir kilo olmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder