12 Kasım 2012 Pazartesi

isveç diyeti ile zayıflama teknikleri

isveç diyeti ile zayıflama teknikleri

Bayanlar devamlı zayıf görünme veya çok zayıfsa biraz kilo alma uğraşı içerisine girer. Bu ve benzeri düşünceler içerisine şık ve hoş görünmek isteyen erkekler içinde aynıdır. Çok çeşitli diyet ler bulunmaktadır. Bunlardan birisi de isveç diyeti olarak bildiğimiz ülkemizde de oldukça popüler olan diyettir.
Büyük dünya ülkelerin’de popüler olarak uygulanan isveç diyeti ülkemizde de yavaş yavaş popülerliğini arttırmaktadır. Bilhassa bayanların çok fazla uyguladığı zinde ve formda kalmak için yaygın olarak tercih ettiği bu diyet tekniği ile kendinizi baştan aşağıya değişmiş hissedeceksiniz. İsveç diyeti tekniği sağlıklı ve zinde tutma özelliği sayesinde her kitledeki insanlara hitap etmektedir.
Bu diyeti yapan kişiler 1,5 ila 2,5 hafta arasında 15-25 kiloya kadar vermektedir.
İsveç diyeti insan üzerinde ve metobolizmalar da rahatlama oluşturgu için verilen kiloları uzun süreler geri almamanız için ideal diyetlerden birisidir. Özellikle yaz tatiline çıkacak bayanlar ve beyler için bu diyet oldukça işinize yarayabilecek bir diyet olma özelliğine sahip olup plajlar da rahatlıkla bikini ve mayo giyebilmenin tadını çıkarabilirsiniz.
Bu diyeti uygulayacak arkadaşlar için öneri verecek olursak;
Zaten diyetlerin genel olarak aynı düşünce içinde yani kilo verme düşüncesi içerisinde olduğumuz için vücudumuza çok fazla yüklenmememiz gerekiyor. Diyet kuralına ve sağlıklı şekilde yapılırsa mutlaka ki sonuç alırsınız. En iyi ve gerçek zayıflama doğru beslenme ile olur. Hızla ve sağlıklı kilo verebilmek kişinin hangi diyeti uyguladığı ve bu diyeti nasıl uyguladığına bağlıdır.
Bilinçsizce uygulanan zayıflama programları vücuda ciddi hasarlar verebilir.
Burada önemli olan vücudun temel besin gereksinimlerinin alınmasını engellememek.
Bir diyet programı uygularken spor yapmayı da ihmal etmeyin.
Eğer şişmanlama sorununuz varsa kalorilere dikkat etmelisiniz. Çünkü kalori dengesizliği şişmanlığa yol açabiliyor.
Bunların dışında İsveç Diyeti doğru uygulandığında kesin sonuçlar verebilir. Bu tam olarak diyeti nasıl uyguladığınıza bağlıdır.
İsveç diyeti sorunsuz kilo verdirebilir. Bu kiloları verdiğinizde yaklaşık 2 yıl boyunca kilo almaya ihtiyaç duymazsınız.
Kilo almamanızın sebebi yukarıda da yazdığımız gibi metabolizmanızda yaptığı değişikliklerdir.
İsveç Diyeti ortalama 7-13 gün sürüyor.
Bu güzel diyetin kurallarına gelirsek;
  1. İsveç Diyeti uygulanırken kahve, çay ve meşrubat gibi içeceklerin içilmesi yasaktır.
  2. Günde 2 litre su içmelisiniz.
  3. İsveç diyeti 6 günden az ve 13 günden uzun sürmemelidir.
  4. İsveç diyeti diyet uygulandıktan kısa bir süre sonra tekrar uygulanmamalıdır.
  5. Öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.
İşte mucize isveç diyeti menüsü :
1. ve 8. günler
Kahvaltı 1 fincan kahve
Öğle : 1 kesme şeker, 2 katı yumurta, 1 domates, ıspanak
Akşam : 200 gr biftek, yeşil salata (1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı ve limonlu)
2. ve 9. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğle : 100 gr yoğurt , 1 dilim salam,
Akşam : 200 gr biftek, 1 meyve, Yeşil salata
3. ve 10. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 domates, haşlanmış ıspanak, 1 meyve
Akşam : 1 dilim salam, 2 katı yumurta, yeşil salata
4. ve 11. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 rende havuç, 1 katı yumurta, 250 gr yağsız peynir
Akşam : 100 gr yoğurt, 2 dilim portakal suyu,
5. ve 12. günler
Kahvaltı : 1 limonlu büyük rende havuç
Öğle : 200 gr haşlanmış yağsız balık
Akşam : 200 gr biftek, brokoli ve salata
6. ve 13. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğle : 1 büyük rende havuç, 2 katı yumurta
Akşam : tavuk salata derisi alınmış
7. gün
Kahvaltı : Şekersiz çay
Öğle : 200 gr ızgara et, 1 meyve
Akşam : hiçbir şey
Yine sizlere her zamanki gibi güzel tavsiyelerimizden biri olarak doktor kontrolün de yapmanız ve herhangi bir sağlık probleminiz varsa isveç diyeti ‘nden den uzak durmanızı öneriyoruz. Bu diyette beklenmedik kötü yönde değişiklik olursa mutlaka bir doktora görünmenizi ve diyeti acilen bırakmanızı öneriyoruz.

5 Kasım 2012 Pazartesi

Bölgesel Zayıflama

Bölgesel Zayıflama


Bölgesel Zayıflama Bölgesel Zayıflama

1. Islak yöntem: Hipoozmolar sıvı enjeksiyonu yardımıyla, yağ hücreleri şişirilir. Böylece sıvılaştırma ve patlatma daha etkin biçimde gerçekleştirilir; buna hipoosmolar lipotomi diyoruz. Bu yöntem ile 1 seansta veya 15 gün aralıklar 3 seansta amaca ulaşılabilir. Bu ıslak yöntem dediğimiz tedaviler daha sonrasında lenf drenaj yöntemleriyle de desteklenir.
2. Kuru yöntem: Sıvı verilmeden o bölge de direk uygulama yapılır, 6-8 seansta daha yavaş bir süreçte sonuç alınır. Haftada 1 gün uygulanır. İğneden korkanlar için tavsiye ediyoruz, diğer sistemlerle de desteklenebilmektedir.
Ultrakavitasyon Liposuction’dan hangi özellikleri ile ayrılır? Avantajları nelerdir?
Zaruri olarak liposuction veya abdominoplasti (karın germe) dediğimiz yöntemleri gerektiren durumlar dışında, ameliyatsız çözüm arayan kişiler için teknolojiyle birlikte tıbbın varabileceği en üst düzeyde ve gerçek sonuçlar vaad eden, bilimsel bir alternatiftir.
Her ne kadar dikkatli ve özenli çalışılsa da ondülasyon dediğimiz dalgalanmalar liposuctionun görülen en sık komplikasyonudur. Kaldı ki liposuction lokal bir kilo verdirme yöntemi gibi uygulandığında, o bölgelerden fazla yağ alınabilmesiyle kişilerin gerçek sorunun ancak bir kısmını çözebilmektedir. Daha sonra, ilerleyen yaşlarda kilo alındığında düzensiz şişlikler oluşabilmekte, bu sefer daha başka estetik ve ruhsal sorunlar ortaya çıkabilme ihtimali hep mevcut olacaktır.

4 Günde 4 Kilo 4 Günde 4 Kilo

Uyanınca: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 7:30:1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 avuç yaş üzüm veya 1 adet portakal+1 bardak su 09:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 12:30:Salata(10 yaprak marul + 1 adet domates+1 adet salatalık+1 tatlı kaşığı zeytin yağı) tuz ve limon eklenebilir başka bir şey koyma+1 bardak su 14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 15:30: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 avuç yaş üzüm veya 1 adet portakal+1 bardak su 18:30: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su 20:00: Salata(10 yaprak marul + 1 adet domates+1 adet salatalık+1 tatlı kaşığı zeytin yağı) tuz ve limon eklenebilir başka bir şey koyma+1 bardak su 21:30: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 avuç yaş üzüm veya 1 adet portakal+1 bardak su Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayısı + 1 bardak su